+923111-111-7771     |     info@u-associates.com     |   Shahrah e Faisal

       

Більше про ігрові слоти Novomatic читайте в нашому розділі. Dolphins Pearl гральний автомат аппарат, що має 5 барабанів та 9 активних ігрових ліній. В нашому в сети клуб Ви можете грати безкоштовно в цю чудову гру. Формує призові ланцюжки, які приносять великі виплати. Також вайлд допомагає створити більше послідовностей із подвійним множником. Для цього він замінятиме собою невигідні знаки.

Фантастична підводна пригода в компанії яскравих океанських мешканців. Далеко не кожному надається в житті випадок зануритися в надра солоних світів, спостерігаючи колоритне життя їх флори і фауни. Ігровий слот Dolphin`s Pearl від Novomatic, розроблений відомою компанією для українського ринку. Гра занурить гравця в віртуальну барвисту атмосферу азартної гри в підводному царстві, надавши шанс отримати щедрі океанські дари і поповнити свій гаманець. В Україні форум гравців про даний ігровий слот гарної думки, більше порад і відгуків далі в статті.

Gamble і Collect – запуск ризик-ігри і відмова від неї. Lines і Bet / Line – вибір розміру ставки (кількість активних ліній і ставка на лінію). Даний символ активний в будь-якому місці і дає множення сумарної ставки за спін, а ще запускає бонусну гру.

слот dolphins pearl

Основними символами гри є дельфін, скат, омар, морський коник, рибки і карткові символи. Щоб отримати призову комбінацію, потрібно зібрати на екрані три однотипних знаків. Три і більше Скаттер дозволяє отримати фрі спини. Потроїти виграш можна за допомогою знака розкиду. Після кожного успішно пройденого етапу, геймеру буде запропонований ризик тур.

Ігровий Автомат Dolphins Pearl Дельфіни

NOVOMATIC є постачальником повного пакету послуг, що охоплює весь спектр азартних ігор. Це дозволяє компанії бути максимально орієнтованою на клієнтів, щоб запропонувати їм та діловим партнерам першокласні послуги. Слот Дельфіни вважається одним з кращих в легендарній колекції Gaminator, представленої австрійським розробником Novomatic. Мінімально доведеться викласти одну гривню, максимально 900. Ризик в цьому випадку виправданий, тому що він дає можливість виграшу круглої суми грошей і висадки на берег з важким гаманцем.

Гра По Шансах На Подвоєння

Проста графіка та відсутність анімаційних ефектів компенсується непоганими технічними характеристиками та бонусними можливостями. У більшості ігрових автоматів Новоматик використовується стиль мультфільму. Як заднє тло обов’язково присутня тематична картинка. Органи управління знаходяться під барабанами, що обертаються.

Розцінки за ланцюжка за участю Вайлда збільшуються вдвічі. Бажаєте відправитися в захоплюючу підводне подорож з гідом-дельфіном? Ігровий автомат Dolphin’s Pearl – посилання відмінний вибір для такого екзотичного проведення часу! З ним ви не тільки приємно відпочинете, але і зможете взяти участь в пошуках рідкісних морських перлин.

Представлений софт створювався саме для того, аби користувачі могли підняти непогані гроші на ставках. Представлений апарат привертає увагу все більшості гемблерів. Він пропонує якісний дизайн у морській тематиці, плавну навігацію, досить великі коефіцієнти. В Долфінс Пал Делакс грати онлайн простіше, ніж на стаціонарному однорукому бандиті. Другий запускає бонусну гру з безкоштовними обертаннями барабана. П’ять перлин збільшать первинну ставку в 500 разів.

Поле складається з п’яти барабанів, на яких можна вибрати до дев’яти ліній. Всі виграшні комбінації зараховуються при збігу від двох однакових символів справа наліво по активній лінії. Ігрові автомати Dolphin’s Pearl Deluxe від Novomatic – це захоплюючий маленький слот завдяки своєму потенціалу для великих перемог. Це також захоплюючий слот, оскільки він сумісний з програмним забезпеченням як для Windows, так і для Mac. Так що якщо ви фанат Mac, ви будете раді дізнатися, що ви можете грати в такі слоти для Mac онлайн. Якщо ви віддаєте перевагу слот з низькою або середньою дисперсією, спробуйте” Just Jewels Deluxe ” від Novomatic.

За екзотичних рибок можна заробити до 250 фішок, коників – до 400, електричних скатів і омарів – до 750. Слот підходить для гри на середніх і довгих дистанціях, а завдяки простим правилам рекомендований для ознайомлення гемблерам-початківцям. У базових турах нагороди дадуть звичайні знаки слота. У Dolphins Pearl вони представлені і номіналами карток, і тематичними піктограмами. А знаки у вигляді різних риб, краба та інших морських мешканців зможуть подарувати більші виплати.